Royal Delft Proud Mary Victoria 07

Proud Mary Victoria 07

Geïnspireerd door de 17e eeuw en gedreven door de wens om het Delfts Blauw dat Royal Delft sinds de 17e eeuw heeft gecreëerd een eigentijdse look & feel te geven, presenteert Royal Delft: Proud Mary. Proud Mary is samengesteld uit vier afzonderlijke elementen: de rok, het lijfje, de kraag en het hoofd. Een elegante krul op haar hoofdband en rok maakt de look van Proud Mary Victoria compleet.
Sierlijke krullen en een mooi, bloemrijk patroon creëren een elegant Delfts Blauw patroon. Door het effen wit krijgt Proud Mary een hedendaaagse uitstraling.

Proud Mary bestaat uit vier verwisselbare elementen, de rok, het lijfje, de kraag en het hoofd. Ze is verkrijgbaar in de handgeschilderde collectie en in de zeefdrukcollectie.
Ontwerp: koens & middelkoop design

Collectie Collectables
Gewicht 600 gr.
Maat 17 cm, Ø 10 cm
Kleur Delfts Blauw
Techniek Zeefdruk
Artikelnr. 46607000

Stuur e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.
€ 84,50
Koziol
Details
Details
Het verhaal van Proud Mary Gedreven door de wens om het iconische Delfts Blauw van Royal Delft, al sinds 1653 in productie, een eigentijdse look & feel te geven met een knipoog naar de 17e eeuw, presenteert Royal Delft in 2018: Proud Mary. Delfts Blauw was in de Gouden eeuw een geliefd verzamelobject en een pronkstuk in interieurs. Over de decennia heen heeft veel Delfts Blauw een goedkoper imago gekregen, het icoon van Nederland is nu veelal bekend in de vorm van een boer en boerinnetje en klompjes. Dit Delfts Blauw staat verder af van het authentieke Delfts Blauw dat Royal Delft creëert. Met de lancering van Proud Mary brengt Royal Delft de trots terug in het ambacht van Delfts Blauw. Proud Mary is vernoemd naar Mary II, de vrouw van stadhouder Willem III. Mary II was een groot liefhebber en verzamelaar van Delfts Blauw in de Gouden Eeuw.
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Rood
Materiaal kunststof
Merk Koziol
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Royal Delft Proud Mary Victoria 07
Inspiratie