Delfts Blauw Proud Mary 03 Cobalt Flower Pattern

Delfts Blauw Proud Mary 03 Cobalt Flower Pattern

Proud Mary is vernoemd naar Mary II, de vrouw van stadhouder Willem III. Zij was een groot liefhebber en verzamelaar van Delfts Blauw in de Gouden Eeuw. Het iconische Delfts Blauw van Royal Delft, al sinds 1653 in produktie, heeft met Proud Mary een eigentijdse look en feel gekregen met een knipoog naar de 17e eeuw.
Proud Mary is er trots op om uit te mogen groeien tot een hedendaags verzamelobject en een modern icoon van het Delfts Blauw van Royal Delft.

Proud Mary bestaat uit vier verwisselbare elementen, de rok, het lijfje, de kraag en de rok.

design: koens&middelkoop

Collectie Collectables
Gewicht 600 gr.
Maat 17 cm, Ø 10 cm
Kleur Delfts Blauw
Techniek Zeefdruk
Artikelnr. 46603000
Stuur e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.
€ 84,50
Details
Details
Royal Delft, The Original Blue Royal Delft, de Porceleyne Fles, is sind 1653 de grootste en belangrijkste producent van Delfts Blauw en is vandaag de dag nog de enige producent uit de 17e eeuw die zich in Delft bevindt.Het assoriment varieert van klassiek tot modern design en traditie is de bindende factor. Royal Delft laat zien dat er naast traditie ook vernieuwing uit Delft komt en geeft zo het Delfts Blauw weer betekenis in het leven van een nieuwe groep mensen. Noem het nostalgie, nieuwe oorspronkelijkheid of de puurste vorm van Dutch Design. Royal Delft verbindt het eeuwenoude ambacht van de meester-schilders met de krachtige vormgeving van moderne Nederlandse ontwerpers. Een samenspel tussen heden en historie dat zich uit in een uniek collectie decoratieve objecten en gebruiksprodukten.
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Wit
Materiaal Nee
Merk Nee
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Delfts Blauw Proud Mary 03 Cobalt Flower Pattern
Inspiratie