Vipp 9 Wand Zeepdispenser Wit

Vipp 9 Wand Zeepdispenser Wit

De Vipp 9 zeepdispenser heeft hetzelfde opvallende ontwerp en hoge kwaliteits eisen als de meer dan 70 jaar oude pedaalemmer.
De Vipp 9 zeepdispenser heeft een speciaal gefabriceerde pomp voor een gemakkelijke bediening met één hand. De relatief grote pomp is perfect ingesteld op een juiste hoeveelheid zeep per keer.
De zeepdispenser is gemaakt uit hoogwaardig en kwalitatief gepedercoated RVS in de kleur wit.
Het wandmodel zeepdispenser kan eenvoudig worden verwijderd en geplaatst op de beugel aan de wand. Deze beugel is uitgerust met een lock mechanisme en makkelijk monteerbaar. Samen met het wandmodel toiletborstel zorgt het wandmodel zeepdispenser voor een complete look in de badkamer en maakt het schoonmaken extra gemakkelijk.
Deze zeepdispenser past perfect bij de Vipp badkamer en keuken collectie. Wordt geleverd inclusief montage materiaal.

•Materiaal: RVS
•Kleur: Wit
•Afmeting: 13 cm hoog, 8 cm doorsnee
•Inhoud: 400 ml
•Design: Vipp Design Lab, 2005Nog maar 1 op voorraad
€ 125,00
Vipp
Details
Details
Vipp is een Deens familiebedrijf, in 1939 opgericht door Holger Nielsen. Het eerste produkt dat hij ontwierp was een handige pedaalemmer voor de nieuwe kapsalon van zijn vrouw. De opvallende en zeer gewilde pedaalemmer blijkt bijzonder succesvol. Afgezien van wat kleine wijzigingen om de productie te vereenvoudigen, is het ontwerp vandaag de dag vrijwel onveranderd. De zeer hoge kwaliteit van de produkten en de ontwikkeling van nieuwe innovatieve produkten die binnen de Vipp filosofie passen hebben Vipp ook internationaal bekendheid gegeven als design klassieker. De Vipp pedaalemmers bestaan uit 42 componenten en worden nog steeds handmatig geassembleerd door gekwalificeerde vakmensen met oog voor detail, funktie, kwaliteit en design.. Al vanaf de oprichting van Vipp staat het bedrijf bekend om de duurzaamheid van haar producten. Vipp producten zijn zó solide gemaakt dat ze vrijwel onverwoestbaar zijn. En mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan; nieuwe onderdelen zijn altijd verkrijgbaar.
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Wit
Materiaal Nee
Merk Vipp
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Vipp 9 Wand Zeepdispenser Wit
Inspiratie