Vipp 15 Pedaalemmer Wit

Vipp 15 Pedaalemmer Wit

De Vipp 15 pedaalemmer is een keuken pedaalemmer van Vipp en uitgevoerd in gepoedercoat roestvrij staal.

De Vipp 15 is uitgerust met een demp mechanisme om het deksel soepel te laten sluiten. Door een rubberen ring tussen de emmer en het deksel is een luchtdichte afsluiting gegarandeerd en kunnen hierdoor onaangename geurtjes voorkomen worden.
De pedaalemmer heeft aan de onderzijde een rubberen ring ter bescherming van de vloer en rubber op het pedaal voor extra grip. De binnenemmer van gegalvaniseerd staal is gemakkelijk uit te nemen doormiddel van het handvat voor reiniging of vervangen van de zak.

Voor de Vipp pedaalemmers zijn er perfect passende afvalzakken te verkrijgen en eventueel een reserve pomp voor het sluitmechanisme.
Vipp geeft 10 jaar garantie op de pedaalemmers.

In 2009 als "Design klassieker" opgenomen in de collectie van The Museum of Modern Art (MOMA) in New York.

•Materiaal: RVS, rubber
•Kleur: Wit
•Afmetingen: 52 cm hoog, 30 cm diameter
•Inhoud: 14 liter
•Design: Holger Nielsen, 1939
Nog maar 1 op voorraad
€ 319,00
Vipp
Details
Details
Vipp is een Deens familiebedrijf, in 1939 opgericht door Holger Nielsen. Het eerste produkt dat hij ontwierp was een handige pedaalemmer voor de nieuwe kapsalon van zijn vrouw. De opvallende en zeer gewilde pedaalemmer blijkt bijzonder succesvol. Afgezien van wat kleine wijzigingen om de productie te vereenvoudigen, is het ontwerp vandaag de dag vrijwel onveranderd. De zeer hoge kwaliteit van de produkten en de ontwikkeling van nieuwe innovatieve produkten die binnen de Vipp filosofie passen hebben Vipp ook internationaal bekendheid gegeven als design klassieker. De Vipp pedaalemmers bestaan uit 42 componenten en worden nog steeds handmatig geassembleerd door gekwalificeerde vakmensen met oog voor detail, funktie, kwaliteit en design.. Al vanaf de oprichting van Vipp staat het bedrijf bekend om de duurzaamheid van haar producten. Vipp producten zijn zó solide gemaakt dat ze vrijwel onverwoestbaar zijn. En mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan; nieuwe onderdelen zijn altijd verkrijgbaar!
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Wit
Materiaal Nee
Merk Vipp
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Vipp 15 Pedaalemmer Wit
Inspiratie