Vipp 11 W Toiletborstel Wand Zwart

Vipp 11 Toiletborstel Wand Zwart

Borstelgarnituur voor het toilet met wandbevestiging. .
Uitneembare kunststof binnenkoker. De opzetborstel en het binnenbakje kunnen vervangen worden. Een rubberen ring aan de bovenkant zorgt voor een luchtdichte afsluiting.
Het Vipp 11 wandmodel toiletborstel kan eenvoudig worden verwijderd en geplaatst op de beugel aan de wand. Deze beugel is uitgerust met een lock mechanisme en makkelijk monteerbaar. Samen met het wandmodel zeepdispenser zorgt het wandmodel toiletborstel voor een complete look in de badkamer en maakt het schoonmaken extra gemakkelijk. Wordt geleverd inclusief montagemateriaal.
Uitgevoerd in gepoedercoated rvs met matte finish.

•Materiaal: RVS, rubber
•Kleur: Zwart
•Afmeting: 43,5 cm hoog, 9 cm doorsnee
•Design: Jette Engelund, 1997


Only 1 left
€ 165,00
Details
Details
Vipp is een Deens familiebedrijf, in 1939 opgericht door Holger Nielsen. Het eerste produkt dat hij ontwierp was een handige pedaalemmer voor de nieuwe kapsalon van zijn vrouw. De opvallende en zeer gewilde pedaalemmer blijkt bijzonder succesvol. Afgezien van wat kleine wijzigingen om de productie te vereenvoudigen, is het ontwerp vandaag de dag vrijwel onveranderd. De zeer hoge kwaliteit van de produkten en de ontwikkeling van nieuwe innovatieve produkten die binnen de Vipp filosofie passen hebben Vipp ook internationaal bekendheid gegeven als design klassieker. De Vipp pedaalemmers bestaan uit 42 componenten en worden nog steeds handmatig geassembleerd door gekwalificeerde vakmensen met oog voor detail, funktie, kwaliteit en design.. Al vanaf de oprichting van Vipp staat het bedrijf bekend om de duurzaamheid van haar producten. Vipp producten zijn zó solide gemaakt dat ze vrijwel onverwoestbaar zijn. En mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan; nieuwe onderdelen zijn altijd verkrijgbaar.
Aanvullende Info
Aanvullende Info
Kleur zwart
Materiaal N/B
Merk Vipp
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Vipp 11 W Toiletborstel Wand Zwart
Inspiratie