Vacu Vin Barbecue Cooler

Barbecue Cooler/Cool Plate
De Barbecue Cooler bestaat uit een schaal, een transparante deksel en een RVS plaat. Het bijgeleverde koelelement is de perfecte oplossing om vlees, vis en gevogelte koel te houden. De werking is eenvoudig. Bewaar het koelelement in de vriezer en leg het voor gebruik onder de RVS plaat. De transparante kap maakt het geheel uitermate geschikt voor picknicks en barbecues. Ook ideaal voor salades, kaas, hapjes, taart en sushi.

De Barbecue Cooler/Cool Plate wordt geleverd inclusief Rapid Ice Cooling element en RVS Plate. Deze zijn ook los verkrijgbaar.

■Houdt uw etenswaren lang vers en fris
■Werkt met los koelelement
■Ideaal voor binnen- en buitengebruik
■Beschermt uw etenswaren tegen insecten
■Ideaal voor barbecue, feest, picknick of buffet
Stuur e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.
€ 42,00
Vacu Vin
Details
Details
Vacu Vin is een internationale producent en distributeur van innovatieve voedsel en wijn gerelateerde producten voor privé en professioneel gebruik, die gekarakteriseerd worden door hun praktische toepassing in het dagelijks gebruik. Al de door Vacu Vin geproduceerde en ontwikkelde producten onderscheiden zich zowel door hun originaliteit als door hun gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Het opmerkelijke van het product assortiment is dat de meeste producten wereldwijd gepatenteerd zijn om imitatie te voorkomen. De productie en assemblage vinden in Nederland plaats volgens ISO-normen, waardoor alle klanten van Vacu Vin gegarandeerd zijn van producten met hoge kwaliteit.
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Nee
Materiaal Nee
Merk Vacu Vin
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Vacu Vin Barbecue Cooler
Inspiratie