Keukenrolhouder Spin Click N 'Tear

Spin Click N 'Tear is de nieuwe premium keukenrolhouder van Umbra met een strakke, moderne stijl en een functioneel ontwerp waardoor het gemakkelijk is de rol te vervangen en te gebruiken.
Deze houder is geschikt voor normale en de super XXXL rollen.

Ontworpen door: David Green, Dominic Montante
Spin Click N 'Tear's roterende basisplaat en stopper zijn geïnspireerd op de spelshows The Price is Right and Wheel of Fortune.

Producteigenschappen

Easy One-Handed Tear: Spin Click N 'Tear's flexibele siliconen "ticker" vertraagt ​​de draaiende geribbelde basisplaat en dit, gecombineerd met de scheurstang, zorgt ervoor dat u elke keer de hoeveelheid papieren handdoek krijgt die u wilt in een beweging met één hand.
Houdt ook Jumbo rollen keukenpapier vast,: u hoeft de normale papieren keukenrollen niet over te slaan omdat deze premium houder een grote basis heeft en flexibele vinnen die alle maten keukenrol op zijn plaats houden

Spin Click N 'Tear maakt het scheuren van papieren keukenrollen met één hand gemakkelijk en heeft de capaciteit om jumbo-formaat papieren keukenrollen te gebruiken. De basis is stevig en valt niet om.

Formaat: 19,8 x 21,5 x 35,5 cm
Stuur e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.
€ 30,00
Vipp
Details
Details
Het verhaal van Umbra Het Umbra-verhaal begon in 1979 met de lancering van een gordijn voor extra schaduw. Mede-oprichters Les Mandelbaum en Paul Rowan erkenden dat er behoefte was aan moderne ontwerpen die zowel in prijs als kwaliteit in verhouding moesten zijn. Umbra (Latijns voor 'schaduw'), gevestigd in Toronto, Canada, is een wereldleider in productontwerp geworden en distribueert momenteel in meer dan 120 landen over de hele wereld met kantoren in Europa, Canada, de Verenigde Staten, Brazilië en China. Umbra is geboren uit passie voor origineel ontwerp en de wens om producten te maken voor elk huis. Bij Umbra brengt het team van internationale ontwerpers creativiteit en originaliteit in alledaagse items. Gedreven door innovatie wordt inspiratie gehaald uit de wereldwijde markt om grenzen te verleggen voor de benadering van een origineel ontwerp.
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Zwart
Materiaal Nee
Merk Vipp
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Keukenrolhouder Spin Click N 'Tear
Inspiratie