Umbra Buddy Douche Wisser Wit met speciale zuignap

Umbra Buddy Douche Wisser Wit met speciale zuignap om om te hangen.

Een multifunctionele wisser voor ruiten/ramen/spiegels,
Wisser van robuuste siliconen met zachte slipvrije Buddy-handgreep - Verwijdert watervlekken van doucheoppervlakken en badkamerspiegels

Wil je het schoonmaken van je douche minder eentonig maken? Umbra kan je daarbij helpen met de BUDDY wisser
De BUDDY wisser geeft een saai klusje een leuke twist want dankzij het creatieve design wordt het schoonmaken een stuk leuker.
Dit product maakt deel uit van de Umbra's grote BUDDY-collectie. Hierbij is het gegoten figuurtje verwerkt in een groot aantal huishoudelijke producten.

Hou je douche sprankelend. De trekker is gemaakt van robuust wit polypropyleen en is uitgerust met antiroesttechnologie en een streepvrije rubberen wisser. Allemaal bedoeld om er zo efficiënt en praktisch mogelijk mee te werken.
De BUDDY is 26,7 x 15,9 x 5,1 cm groot. Hij heeft een compact en praktisch design, wat nog wordt versterkt door de zuignap aan de achterkant waarmee hij eenvoudig op te hangen is. De BUDDY is ontworpen door Sung wook Park en Alan Wisniewski.
€ 15,00
Details
Details
5 JAAR GARANTIE VAN DE FABRIKANT: winkel met vertrouwen in de wetenschap dat alle Umbra-producten worden gedekt door een fabrieksgarantie van 5 jaar Over Umbra: Een internationale ontwerpstudio van producten voor thuis met een origineel, modern, casual en functioneel design.
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Large
Materiaal Nee
Merk Nee
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Umbra Buddy Douche Wisser Wit met speciale zuignap
Inspiratie