Zuny TECKEL ZWART BOEKENSTEUN DEURSTOP 1 KG

TECKEL ZWART BOEKENSTEUN DEURSTOP

Deze vrolijke Teckel is de nieuwe aanwinst van de Zuny dieren familie. Hij helpt je als handige boekensteun, mooie cd-steun of om andere spulletjes overeind te houden. En hij is zelfs niet te beroerd om de deur voor je open te houden als leuke deurstopper.

Daarnaast vindt hij het ook gezellig om bij je in de kinderkamer, woonkamer, kantoor of ieder ander vertrek in je interieur te vertoeven als mooie eye-catcher. De Zuny dieren zijn allemaal handgemaakt.

Gewicht: 1 kg
Materiaal: PU leer
Afmeting: 33 cm x 9 cm x 18 cm (lxbxh)
Kleur:bruin
Handgemaakt
€ 69,00
Details
Details

TECKEL BRUIN BOEKENSTEUN DEURSTOP

Züny betekent 'grappige dierentuin', de Züny collectie bestaat uit diverse dieren. De Zuny's lijken net knuffeldieren en zijn ontworpen voor kinderen èn volwassenen. Ze zijn met de hand gemaakt en verkrijgbaar in verschillende maten en soorten. Afhankelijk van welke Zuny je koopt, kunnen ze bijvoorbeeld worden gebruikt als boekensteun, deurstopper, cd-steun, presse-papier of gewoon als super leuke eye-catcher voor in de kinderkamer of ieder ander vertrek. Zuny producten worden met de hand gemaakt en ieder dier heeft zijn eigen unieke kenmerken.

Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Nee
Materiaal Nee
Merk Nee
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Zuny TECKEL ZWART BOEKENSTEUN DEURSTOP 1 KG
Inspiratie