Senz Paraplu XXL Original

Senz Paraplu XXL Original Zwart

De Senz° Original baant zich moeiteloos een weg door de wind. Door zijn aerodynamische design kiest de Senz° Original moeiteloos de meest comfortabele positie in de wind. Dat maakt het bijzonder prettig om de Senz° te gebruiken, zelfs bij harde wind. Door dit slimme design klapt de Senz° Original niet om en is hij windbestendig tot maar liefst windkracht 10!

De Senz° Original is winnaar van diverse internationale design awards en heeft een speciale en gepatenteerde constructie. De baleinen van het frame absorberen gezamenlijk alle krachten op de paraplu waardoor hij praktisch onbreekbaar is. De ovale staf sluit naadloos aan op de aerodynamische vorm van de paraplu. Het innovatieve openingsmechanisme van de paraplu is op een unieke wijze geïntegreerd in het handvat. Ondanks het sterke frame is de Senz° Original één van de lichtste paraplu's in zijn categorie.

De gehele Senz° collectie is uitgevoerd met een standaard UV protectie van UPF 50+
Garantie 2 jaar.
Nog maar 2 op voorraad
 
Productnaam Aantal
Senz Paraplu XXL Original Zwart 2
€ 69,90

* Verplichte velden

Senz
Details
Details
hoe het begon Senz° is ontstaan uit frustratie met traditionele paraplu's. Je kent het waarschijnlijk wel: paraplu's klappen om, breken, prikken in je ogen, je ziet niks van onder de paraplu, je nek wordt kletsnat, etc. Inmiddels, zo'n 3400 jaar na de uitvinding van de paraplu in Egypte, wordt de paraplu gezien als een noodzakelijk kwaad, iets waar iedereen eigenlijk een hekel aan heeft. Het succesverhaal van Senz is begonnen in het najaar van 2004, toen Gerwin Hoogendoorn, toen nog student Industrieel Ontwerpen, in één week geconfronteerd werd met drie kapotte paraplu's. Dat vond hij zo frustrerend, dat hij voor zijn afstudeerproject besloot om de perfecte paraplu te ontwerpen: één design dat al die nare bekende paraplu frustraties moest oplossen.
Extra informatie
Aanvullende Info
Materiaal Nee
Merk Senz
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Senz Paraplu XXL Original
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten