Senz Paraplu Autmatic Bright Yellow

Senz Paraplu Automatic Bright Yellow

Maak het jezelf makkelijk met de senz° automatic! Deze opvouwbare paraplu stop je met gemak weg in je tas. Zo ben je altijd voorbereid op onverwachte regenbuien.
Nooit meer geklungel bij het inklappen van je paraplu: de senz° automatic open en sluit je met één druk op de knop.

Spelen met de wind is nog nooit zo leuk geweest! De senz° Automatic baant zich moeiteloos een weg door elke wind en is windbestendig tot windkracht 7. Dat maakt het bijzonder prettig om deze senz° paraplu te gebruiken, zelfs bij hardere windstoten.

De senz° Automatic heeft een uniek frame met variabele lengtes van de baleinen, dit is een nieuw principe in de paraplubranche. De Automatic is sterk, maar toch praktisch aangezien hij compact genoeg is om in je tas te passen. Hij is niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog en zelfs een fashion statement.

- Past bij je stijl. Past in je tas.
- Licht en makkelijk vast te houden
- Nooit meer vechten met je paraplu: zweeft op de wind
- Klapt niet om
- 2 Jaar no-nonsense garantie
- Eyesavers beschermen de ogen van je medereizigers
- Extra UV bescherming met UPF50+ doek
- Draag je paraplu in stijl met de luxury sleeve
- De unieke vorm zorgt altijd en overal voor goed zicht
- Ideale grootte voor één persoon
€ 59,90
Senz
Details
Details
hoe het begon Senz° is ontstaan uit frustratie met traditionele paraplu's. Je kent het waarschijnlijk wel: paraplu's klappen om, breken, prikken in je ogen, je ziet niks van onder de paraplu, je nek wordt kletsnat, etc. Inmiddels, zo'n 3400 jaar na de uitvinding van de paraplu in Egypte, wordt de paraplu gezien als een noodzakelijk kwaad, iets waar iedereen eigenlijk een hekel aan heeft. Het succesverhaal van Senz is begonnen in het najaar van 2004, toen Gerwin Hoogendoorn, toen nog student Industrieel Ontwerpen, in één week geconfronteerd werd met drie kapotte paraplu's. Dat vond hij zo frustrerend, dat hij voor zijn afstudeerproject besloot om de perfecte paraplu te ontwerpen: één design dat al die nare bekende paraplu frustraties moest oplossen.
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Geel
Materiaal Nee
Merk Senz
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Senz Paraplu Autmatic Bright Yellow
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten