Schommel Marshmallow Swing Chocolate

Schommel Marshmallow Swing Chocolate


Elk kind schommelt graag, het heerlijke gevoel van zweven hoog in de wolken. Kriebels in je buik, je voeten bungelen vrij, een vrolijke schaterlach. Een schommel verveelt nooit, al eeuwenlang zorgt hij voor dagelijks vele uren speelplezier.Succes verzekerd! Een geweldig caderau!


De Marshmallow Swing is een hangend kussen. Heerlijk zacht en comfortabel. Volkomen veilig door de stevig ingenaaide band, die onder de schommel doorloopt. Je kunt er op zitten, liggen, staan, hangen, wat je maar wilt. Dutch Design by Purple Frog. Inclusief zwart touw.


Verpakking: wordt geleverd in leuke opbergtas

Only 1 left
€ 44,95
Details
Details

Schommel Marshmallow Swing Pink

Liever geen lelijk rood of blauw plastic in je huis? Nooit meer op een harde houten plank willen zitten? Dat kan nu met deze super zachte marshmallow schommel. Waarom wachten tot de zomer? Hang de schommel op in huis, voor vele uren speelplezier. Buiten aan een balk, onder de appelboom of overkapping kan natuurlijk ook! Een echte indoor en outdoor schommel en vrolijke eyecatcher in je tuin. Hang de schommel met slecht weer en in de winter binnen op.

Aanvullende Info
Aanvullende Info
Kleur N/B
Materiaal N/B
Merk N/B
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Schommel Marshmallow Swing Chocolate
Inspiratie