Royal Delft Discus! Serveerbord Onderbord 'ETEN'

Royal Delft Discus! 'ETEN'


Een serie porseleinen (onder)borden met gekalligrafeerde uitspraken. In het Nederlands over 'ETEN', 'GELUK', 'SAMENWERKEN' en 'JA ZEGGEN', Uiteraard om van te eten, iets lekkers te serveren of als decoratief bord. maar ook als bron van onderwerpen voor gesprekken aan tafel. Royale borden met een doorsnee van 31 cm. Het resultaat van de samenwerking tussen kunstenares Nicole van Schouwenburg en Royal Delft.

Hollands ambacht en Dutch Design.

Een inspirerend cadeau. Verpakt in cadeaudoos.


Tekst over 'Eten':


Eten is het beste wat het leven te bieden heeft. Sterker nog 'ik eet, dus ik leef'. Als ik jouw vraag naar het lekkerste wat je ooit gegeten hebt, dan weet ik zeker dat je je toen heel levendig voelde, alle zintuigen wakker. Verliefd of trots na een prestatie, veilig na een beproeving. Het gerecht zelf doet er bar weinig toe.  • Doorsnede bord 31 cm

  • Materiaal porselein

  • Techniek zeefdruk

  • Vaatwasbestendig

Nog maar 2 op voorraad
€ 49,95
Alessi
Details
Details
Royal Delft Royal Delft creëert al sinds 1653 hoogwaardig Delfts Blauw. Van generatie tot generatie wordt dit eeuwenoude ambacht doorgegeven en worden nog altijd iconische topstukken volledig met de hand gemaakt in Delft. Naast klassieke stukken bestaat de collectie ook uit hedendaagse decoraties. Dutch Design en echt Hollands Ambacht. Borden Discus! Discus is een serie porseleinen borden, waarop uitspraken zijn gekalligrafeerd over uiteenlopende onderwerpen. Daarmee is de kans groot, dat tijdens een etentje de gesprekken niet alleen over werk, politiek of de kinderen, maar bijvoorbeeld over eten, kansen of geluk gaan. Verkrijgbaar met 4 Nederlandse en Engelse teksten. De naam Discus komt van het Griekse woord voor bord of schijf en discussiëren. Discus is ontstaan uit de samenwerking tussen kalligrafisch ontwerpster Nicole van Schouwenburg en Royal Delft.
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Nee
Materiaal Nee
Merk Alessi
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Royal Delft Discus! Serveerbord Onderbord 'ETEN'
Inspiratie