Royal Delft Discus! Serveerbord Onderbord 'GELUK

Royal Delft Discus! 'GELUK'


Een serie porseleinen (onder)borden met gekalligrafeerde uitspraken. In het Nederlands over 'ETEN', 'GELUK', 'SAMENWERKEN' en 'JA ZEGGEN', Uiteraard om van te eten, iets lekkers te serveren of als decoratief bord. maar ook als bron van onderwerpen voor gesprekken aan tafel. Royale borden met een doorsnee van 31 cm. Het resultaat van de samenwerking tussen kunstenares Nicole van Schouwenburg en Royal Delft.


Hollands ambacht en Dutch Design.


Een inspirerend cadeau. Verpakt in cadeaudoos.


Tekst over geluk


Zie je de parels van je leven? Dan heb je zó een snoer van geluk. De knopen ertussen beschermen de parels. Komt voor dat je alleen maar de knopen ziet. Toch kunnen parel en knoop niet zonder elkaar in een stevig parelsnoer. Noem mij je parels en ik knoop er een snoer van.  • Doorsnede bord 31 cm

  • Materiaal porselein

  • Techniek zeefdruk

  • Vaatwasbestendig

Stuur e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.
€ 49,95
Alessi
Details
Details
Royal Delft Royal Delft creëert al sinds 1653 hoogwaardig Delfts Blauw. Van generatie tot generatie wordt dit eeuwenoude ambacht doorgegeven en worden nog altijd iconische topstukken volledig met de hand gemaakt in Delft. Naast klassieke stukken bestaat de collectie ook uit hedendaagse decoraties. Dutch Design en echt Hollands Ambacht. Borden Discus! Discus is een serie porseleinen borden, waarop uitspraken zijn gekalligrafeerd over uiteenlopende onderwerpen. Daarmee is de kans groot, dat tijdens een etentje de gesprekken niet alleen over werk, politiek of de kinderen, maar bijvoorbeeld over eten, kansen of geluk gaan. Verkrijgbaar met 4 Nederlandse en Engelse teksten. De naam Discus komt van het Griekse woord voor bord of schijf en discussiëren. Discus is ontstaan uit de samenwerking tussen kalligrafisch ontwerpster Nicole van Schouwenburg en Royal Delft.
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Nee
Materiaal Nee
Merk Alessi
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Royal Delft Discus! Serveerbord Onderbord 'GELUK
Inspiratie