Royal Delft Blue D1653 Versatile Dip

Royal Delft Blue D1653 Versatile Dip

De producten van BlueD1653 zijn ontworpen door Nederlandse gildemeesters uit de 21e eeuw: beroemde Nederlandse ontwerpers. Zij creëren en ontwikkelen nieuwe producten en laten zich inspireren door de meesterschilders van Royal Delft. De samenwerking leidt tot producten met een eigen karakter; Delfts Blauw ontmoet Dutch Design.
Met de Versatiles is de tegel in ere hersteld en door er een serveerschaal (voor sushi of tapas) van te maken. De vierkante vorm komt terug in alle drie de ontwerpen met een subtiele knipoog naar het verleden.
De Versatile Serve Large is groter en is daardoor een perfecte schaal voor shared dining. Ook als decoratie is de schaal zeer aantrekkelijk.

Collectie Blue D1653
Gewicht 990 gr.
Formaat 16 x 24 x 1 cm
Techniek Transfer
Artikelnr. 50500000
Nog maar 1 op voorraad
€ 32,00
Alessi
Details
Details
Royal Delft Royal Delft creëert al sinds 1653 hoogwaardig Delfts Blauw. Van generatie tot generatie wordt dit eeuwenoude ambacht doorgegeven en worden nog altijd iconische topstukken volledig met de hand gemaakt in Delft. Naast klassieke stukken bestaat de collectie ook uit hedendaagse decoraties. Dutch Design en echt Hollands Ambacht. Blue Belly De Blue Belly Tea Story is ontworpen door Chris Koens. De Blue Belly Tea Story is gebaseerd op beelden en voorwerpen uit de Nederlandse Gouden eeuw: Ronde, volumineuze schepen voeren over de wereldzeeën met houten vaten, die bijna uit elkaar barstten door hun waardevolle inhoud.
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Nee
Materiaal Nee
Merk Alessi
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Royal Delft Blue D1653 Versatile Dip
Inspiratie