Royal Delft Blue D1653 Double Egg met Zoutvaatje set van 2

Royal Delft Blue D1653 Double Egg met Zoutvaatje set van 2

De producten van BlueD1653 zijn ontworpen door Nederlandse gildemeesters uit de 21e eeuw: beroemde Nederlandse ontwerpers. Zij creëren en ontwikkelen nieuwe producten en laten zich inspireren door de meesterschilders van Royal Delft. De samenwerking leidt tot producten met een eigen karakter; Delfts Blauw ontmoet Dutch Design. Double Heritage speelt met klassieke vormen die zijn afgeleid van bestaande stukken van Royal Delft, het erfgoed. Het dubbele karakter komt voort uit de aanvullende functie die elk product krijgt door de scheiding in twee delen. Het dubbele is dus tegelijkertijd decoratief en functioneel, waardoor het Delftse DNA in een eigentijdse setting naar de 21e eeuw kan worden gedragen.

Double Heritage is ontworpen door Damian O’Sullivan. De Double Egg is een eierdopje en een peper- en zoutstel ineen. Elk eierdopje is of een peperbus of een zoutvaatje, perfect voor uw ontbijt!
Wanneer je de set niet gebruikt plaats je het zoutvaatje op de eierdop waarna het op een klassiek vaasje lijkt.

Collectie Blue D1653
Gewicht 420 gr.
Kleur Delft Blue
Afmeting 5 × 5 × 12 cm
Stijl Modern
Techniek Transfer
Artikelnr. 50600410
Set van 2 stuks (2 x eierdop met zoutvaatje)

Stuur e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.
€ 42,00
Alessi
Details
Details
Royal Delft Royal Delft creëert al sinds 1653 hoogwaardig Delfts Blauw. Van generatie tot generatie wordt dit eeuwenoude ambacht doorgegeven en worden nog altijd iconische topstukken volledig met de hand gemaakt in Delft. Naast klassieke stukken bestaat de collectie ook uit hedendaagse decoraties. Dutch Design en echt Hollands Ambacht. Blue Belly De Blue Belly Tea Story is ontworpen door Chris Koens. De Blue Belly Tea Story is gebaseerd op beelden en voorwerpen uit de Nederlandse Gouden eeuw: Ronde, volumineuze schepen voeren over de wereldzeeën met houten vaten, die bijna uit elkaar barstten door hun waardevolle inhoud.
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Nee
Materiaal Nee
Merk Alessi
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Royal Delft Blue D1653 Double Egg met Zoutvaatje set van 2
Inspiratie