PICTO WATCH THE ORIGINAL KUSAMA 40 MM ZWART STAAL

TIME PASSES, DESIGN LASTS


Dit zwarte Picto horloge met zwarte wijzerplaat heeft een minimalistisch en strak Scandinavisch design. De band van het horloge is van leer.


Cadeauset met 2 horlogebandenL "In The Name Of Love ".


Ontwerp: Yayoi Kusama


De koningin van de stippen is Yayoi Kusama (89 jaar\0. Ze is wereldberoemd om haar universum van kleurrijke, breed vertakte ontwerpen die de oppervlakken van sculpturen en schilderijen bedekken. Ze slaagt er echt in om eindeloze en inspirerende kamers te creeeren. Het gloednieuwe PICTO®-ontwerp is gemaakt als eerbetoon aan Kusama.  • Kast: glanzend staal

  • Wijzerplaat: roterende wijzerplaat zwart

  • Glas: mineraalglas

  • 5 ATM - Regen en spatwaterdicht

  • Band: leer

  • Uurwerk: Miyota 2025

  • Batterij: 377, 1,5 V

Nog maar 1 op voorraad
€ 179,00
Details
Details

PICTO WATCH: TIME PASSES, DESIGN LASTS

EEN NIEUWE MANIER VAN HET TONEN VAN DE TIJD.

PICTO® is gemaakt door twee jonge hippies Steen en Erling in de jaren 80. In een tijd waarin iedereen druk bezig was te praten over 'tijd is geld' en 'elke minuut telt', gingen de twee makers in de tegenovergestelde richting. Met zijn strakke, minimalistische grafische lijnen zet PICTO® een nieuwe standaard voor het tonen van de tijd. Het uur is gemarkeerd met een punt op de draaiknop, terwijl de minuten worden aangegeven door een conventionele wijzer. Een technisch ontwerp dat uniek is voor een horloge. Meer dan 30 jaar later weet PICTO® nog steeds op te vallen met de revolutionaire wijzerplaat. De PICTO®-horloges zijn tot op de dag van vandaag een permanent onderdeel van de moderne designtentoonstellingen. Met PICTO® bent u geen slaaf van de tijd. Hier is de dag niet verdeeld in minuten en seconden. Het is eerder een indicatie van tijd. Zodra je het hebt geprobeerd, raak je eraan verslingerd.

Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Nee
Materiaal Nee
Merk Nee
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: PICTO WATCH THE ORIGINAL KUSAMA 40 MM ZWART STAAL
Inspiratie