Mondaine Evo 40 mm met alarm en lichtgevende wijzers

Mondaine A468.30352.11SBB Evo Alarm

Dit design herenhorloge uit de Mondaine Evo Alarm serie heeft alle kenmerken van een klassiek Mondaine horloge. De wijzers zijn lichtgevend, waardoor ook in het donker de tijd is af te lezen. Het horloge is voorzien van een alarm, versterkt door een klankkast. Het horloge heeft licht gebold gehard mineraalglas en een licht gebolde glanzende horlogekast met een kastdiameter van 40 mm. De band van het horloge is van hoogwaardig kalfsleer.
Mondaine is het enige merk dat de pay-off ‘Official Swiss Railways Watch’ mag gebruiken. De beroemde Zwitserse stationsklok met de rode secondewijzer met het bolletje is een designklassieker die al in 1944 is ontworpen door Hans Hilfiker. De klok heeft inmiddels talloze onderscheidingen gekregen voor zijn herkenbare, duidelijk afleesbare wijzerplaat en volkomen tijdloze design.

Kenmerken A468.30352.11SBB Evo Alarm:
- Alarm
- Lichtgevende wijzers
- Licht gebold gehard mineraal glas
- Licht gebolde ronde kastvorm, Ø 40 mm
- Glanzende RVS horlogekast
- Witte wijzerplaat van de originele stationsklok
- Zwart lederen horlogeband met glanzende RVS gesp
- Zwitsers uurwerk
Nog maar 1 op voorraad
€ 399,00
Mondaine
Details
Details
MONDAINE OFFICIAL RAILWAYS WATCH De eenvoud in het ontwerp, de duidelijk af te lezen wijzerplaat met de onderscheidende wijzers en de beroemde rode secondewijzer zijn kenmerkend voor het succesvolle, wereldberoemde Mondaine horloge. De combinatie van kwaliteit, vernuft, scherpzinnigheid en eenvoud zijn de elementen die vaak het verschil maken tussen een aantrekkelijk horloge of een design klassieker. U vindt hier alle modellen, de Classic naar het oorspronkelijke design uit 1986 en de Evolution, kortweg Evo, herkenbaar aan de afgeronde kast met het gewelfde glas.
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Nee
Materiaal Nee
Merk Mondaine
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Mondaine Evo 40 mm met alarm en lichtgevende wijzers
Inspiratie