MONDAINE SBB ESSENCE 32 mm Red Tartan

MONDAINE SBB ESSENCE 32 mm Red Tartan

Dit design horloge uit de Mondaine Essence serie is vervaardigd uit duurzame grondstoffen. Mondaine slaat met deze serie een weg in van een merk dat milieubewust met grondstoffen omgaat en een belangrijk deel van haar product biologisch afbreekbaar maakt.

Het horloge heeft vlak gehard mineraalglas en een zwarte horlogekast met een kastdiameter van 32mm.
Bij de Essence serie wordt de horlogekast niet meer gemaakt van RVS, maar uit olie/hars gewonnen uit zaden van de Ricinus communis L (wonderboom). De band van het horloge is van kurk en textiel dat gemaakt is van gerecyclede petflessen.
Het horloge is voor 71% geproduceerd is met gebruikte materialen.

SPECIFICATIES
– Gehard mineraalglas
– Strakke ronde kastvorm, Ø 32 mm
– Horlogekast: Zwart uit olie/hars gewonnen uit zaden van de Ricinus communis L (wonderboom)
– Zwarte wijzerplaat van de originele stationsklok
– Rode horlogeband van kurk en gerecycled textiel Red Tartan
– Swiss Made

VERPAKKING
Deze horloges worden geleverd in een hoes van vilt, gemaakt van gerecyclede PET flessen. Deze hoes doet dubbel dienst, als houder van je mobiele telefoon.
Nog maar 2 op voorraad
€ 209,00
Mondaine
Details
Details
MONDAINE OFFICIAL RAILWAYS WATCH De eenvoud in het ontwerp, de duidelijk af te lezen wijzerplaat met de onderscheidende wijzers en de beroemde rode secondewijzer zijn kenmerkend voor het succesvolle, wereldberoemde Mondaine horloge. De combinatie van kwaliteit, vernuft, scherpzinnigheid en eenvoud zijn de elementen die vaak het verschil maken tussen een aantrekkelijk horloge of een design klassieker. The Official Swiss Railways Watch. Gebaseerd op de officiële stationsklok van de Zwitserse spoorwegen, is 30 jaar geleden de horlogelijn onder het merk Mondaine opgezet. Zwitserse kwaliteitsuurwerken, net zo punctueel als de Zwitserse treinen. Een echte design klassieker met een unieke wijzerplaat en de wereldberoemde rode secondewijzer met bolletje. Herkenbaar uit duizenden.
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Zwart
Materiaal Nee
Merk Mondaine
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: MONDAINE SBB ESSENCE 32 mm Red Tartan
Inspiratie