Magisso Vaatdoekhouder RVS Mat recht

Magisso Vaatdoekhouder RVS Mat Recht

Magisso Magnetische Vaatdoek Houder Recht

Dit hoogwaardige innovatieve produkt lost het probleem op om de vaatdoek te drogen en op te bergen.
Door de unieke en gepatenteerde magnetische bevestiging monteer je dit produkt zonder enig gereedschap binnen enkele seconden om er daarna lang plezier van te hebben.
De 18/10 rvs Magisso Magnetische Vaatdoek houder is verkrijgbaar in 2 versies: de klassieke gebogen houder of de rechte houder voor de rechthoekige gootsteen.

Een revolutionaire vaatdoekhouder om het dagelijkse leven te vereenvoudigen. Door dit handige nieuwe product ligt de vaatdoek niet meer onhygiënisch opgevouwen in het zicht over de kraan of over de rand van de spoelbak. Maar dáár waar het hoort: in de spoelbak zelf.

Met zijn unieke magnetische ophangsysteem is de houder eenvoudig in gebruik te nemen bij praktisch ieder type spoelbak. Het resultaat is dat uw natte vaatdoek een plek heeft om te drogen, uit het zicht, maar steeds binnen handbereik

Een handige en hygienische oplossing voor een dagelijks terugkerend probleem.

€ 49,95
Details
Details
Magisso Vaatdoekhouder recht Magisso is gevestigd in Helsinki / Finland- de officiele Design Hoofdstad voor 2012. Magisso produceert unieke en innovatieve design objecten. De produkten van Magisso hebben al vele prijzen gewonnen waaronder de prestigeuze Red Dot Award. Magisso is een Fins bedrijf met een missie. De missie luidt: “Ontwikkel en verkoop wereldwijd innovatieve producten die het dagelijkse leven nog prettiger maken.”
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Nee
Materiaal Nee
Merk Magisso
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Magisso Vaatdoekhouder RVS Mat recht
Inspiratie