Leeff Stonefire Bio Ethanol Sfeerhaard Tafelhaard Betonlook WIT met tijdelijk GRATIS Bio-ethanol

Leeff Stonefire Bio Ethanol Sfeerhaard Tafelhaard Betonlook WIT met tijdelijk GRATIS Bio-ethanol

Bio-ethanol haard voor extra sfeer in je huis of in de tuin. Bio-ethanol is een natuurlijke brandstof en geeft geen geur of roetvorming af. De tafelhaard is eenvoudig in gebruik en wordt compleet geleverd met steentjes en vlamdover.
Deze tafelhaard kun je het hele jaar door gebruiken. Het strakke en basic design combineert goed met allerlei woon- en tuinaccessoires. De haard is voorzien van het KIWA kwaliteitskeurmerk en dat geeft een veilig gevoel.

KLEUR: de meegeleverde steentjes zijn donkergrijs (niet wit als op sommige foto's) en het voetstuk is betonkleurig. Er worden extra veel steentjes meegeleverd, dus zeker niet alles in 1 keer gebruiken, dan "loopt het over". Doe een beetje van de steentjes in de circel rond het reservoir (in een kommetje, dus randen naar boven) en de rest hou je aan de kant om eens te vervangen.

HOE GEBRUIKEN? Zet het voetstuk goed stevig! Je haalt het glas er even af (met een handdoekje als het glas al heet is), spuit het reservoir voorzichtig vol met bio-ethanol, vlammetje eraan, glas er weer zachtjes opzetten. Zet de bio-ethanol weg na gebruik en weg van het vuur.

BIO-ETHANOL vind je o.a. bij bouwmarkten en supermarkten. Neem meteen enkele flessen mee ;) Een avondje gezelligheid bestaat toch uit een paar keer 90 minuten hé. 1 reservoir is goed voor 1 à 1,5u vlammen.

OOK ALS WINDLICHT te gebruiken. Er zit ook nog een schaaltje bij voor als je niet met bo-ethanol wil werken. Je zet dan bijvoorbeeld een leuke kaars of XL-waxinelichtje hierop, aansteken, glas erop, klaar.

Het glas maak je af en toe schoon (wordt na enkele keer gebruik wat zwart uiteraard) met azijn.

Let op: de tafelhaard geeft warmte af!

Afmeting: Hoogte 29 cm, Doorsnede 18 cm
Brandstof: bio-ethanol
Kleur: voet betonlook (donker grijs), glas
Geschikt voor ruimtes tot 100 m

GRATIS FLES BIO-ETHANOL (1 LITER)
Wordt geleverd met dover.
De kleur van de bijgeleverde steentjes is donkergrijs.
Stuur e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.
€ 49,95
Details
Details
Leeff Stonefire Bio Ethanol Sfeerhaard Tafelhaard Betonlook. Brandstof: Bio-ethanol
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Rose Goud
Materiaal Nee
Merk Nee
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Leeff Stonefire Bio Ethanol Sfeerhaard Tafelhaard Betonlook WIT met tijdelijk GRATIS Bio-ethanol
Inspiratie