Combi-Deal Klud Set Vaatdoekjes Grijs met Magisso Vaatdoek Houder Zwart

COMBI-DEAL KLUD SET VAATDOEKJES GRIJS MET MAGISSO VAATDOEKHOUDER IN ZWART KUNSTSTOF


KLUD Vaatdoekjes Microvezel Zwart - set van 7


Een uniek keukendoekje waardoor je iedere dag wordt herinnerd aan het omwisselen van het doekje. KLUD bestaat uit 7 keukendoekjes met aan ieder doekje een label met de dag van de week. - Voor elke dag van de week een schoon vaatdoekje.  •  Hygienisch 

  • Gemakkelijk te wassen 

  • A KLUD a day keeps the doctor away!

  • Formaat doekje: 30 x30 cm

  • Wasvoorschrift: 60 graden, geen wasverzachter gebruiken

  • Leuk geschenkdoosje Handige tips voor een schone keuken:


Magisso magnetische houder voor vaatdoekjes


Een revolutionaire vaatdoekhouder om het dagelijkse leven te vereenvoudigen. Door dit handige nieuwe product ligt de vaatdoek niet meer onhygiënisch opgevouwen in het zicht over de kraan of over de rand van de spoelbak. Maar dáár waar het hoort: in de spoelbak zelf.


Met zijn unieke magnetische ophangsysteem is de houder eenvoudig in gebruik te nemen bij praktisch ieder type spoelbak. Het resultaat is dat uw natte vaatdoek een plek heeft om te drogen, uit het zicht, maar steeds binnen handbereik Een handige en hygienische oplossing voor een dagelijks terugkerend probleem. Een prachtig, tijdloos en innovatief product waarmee er eindelijk een makkelijke én mooie manier is om je vaatdoek op te bergen. Het is een uniek en gepatenteerd ontwerp dat eenvoudig en zonder gereedschap te plaatsen is in bijna alle spoelbakken.


Dankzij Magisso is de vaatdoek uit het zicht maar nog steeds binnen handbereik.

Nog maar 2 op voorraad
€ 35,00
Details
Details
Combi-Deal Klud Set Vaatdoekjes met Magisso Vaatdoek Houder Zwart kunststof Een uniek keukendoekje waardoor je iedere dag wordt herinnerd aan het omwisselen van het doekje. KLUD bestaat uit 7 keukendoekjes met aan ieder doekje een label met de dag van de week. Met de Magisso magnetische vaatdoekhouder, een perfecte en hygienische plek om het doekje te laten drogen en altijd bij de hand te hebben.
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Nee
Materiaal Nee
Merk Nee
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Combi-Deal Klud Set Vaatdoekjes Grijs met Magisso Vaatdoek Houder Zwart
Inspiratie