Jasmin Djerzic My Superhero Vaas

Jasmin Djerzic My Superhero Vaas


Haal een echte eyecatcher in huis met de My Superhero vaas. De schuine vaas wordt ondersteund door je eigen superheld. Volledig handgemaakt van keramiek. De vaas is verkrijgbaar in verschillende bijzondere kleurbewerkingen. Jasmin Djerzic heeft een eigen Delfts blauw ontworpen voor een eigentijdse nostalgische Nederlandse toevoeging in je interieur. Daarnaast is de vaas verkrijgbaar in effen blauw, en blauw-wit, volledig wit of geel met 24 karaats gouden druppels. Iedereen wil toch een superheld in huis! Verkrijgbaar in effen wit, effen donkerblauw en Delftsblauw. Zonder gouden druppels!


TIJDELIJK ONTVANGT U BIJ AANKOOP VAN EEN SUPERHERO VAAS GRATIS EEN BLOEMENDIEFJE TER WAARDE VAN E 15,- VAN DEZELFDE KUNSTENAAR.
  • Afmetingen: H 27,5 x B 15 x D 11,5 cm

  • Mooie design vaas

  • Gemaakt van keramiek

  • Handgemaakt design van Jasmin Djerzic

€ 115,00

* Verplichte velden

Jasmin Djerzic
Details
Details
Jasmin Djerzic My Superhero Vaas Haal een echte eyecatcher in huis met de My Superhero vaas. De schuine vaas wordt ondersteund door je eigen superheld. Volledig handgemaakt van keramiek. De vaas is verkrijgbaar in verschillende bijzondere kleurbewerkingen. Jasmin Djerzic heeft een eigen Delfts blauw ontworpen voor een eigentijdse nostalgische Nederlandse toevoeging in je interieur. Daarnaast is de vaas verkrijgbaar in effen blauw, en blauw, wit of geel met 24 karaats gouden druppels. Iedereen wilt toch een superheld in huis! Jasmin is opgegroeid in Sarajevo, Bosnië en in 1992 naar Nederland gevlucht. Hier studeerde hij aan de Kunstacademie en startte in 2011 Jasmin Djerzic designs! Dit was het begin van zijn collectie kleurrijke producten, die ieders interieur opvrolijken. Speels, uniek en functioneel!
Extra informatie
Aanvullende Info
Materiaal Nee
Merk Jasmin Djerzic
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Jasmin Djerzic My Superhero Vaas
Inspiratie