Jasmin Djerzic The Flying Dutchman Designlamp Gold

Jasmin Djerzic The Flying Dutchman Designlamp Gold

Verlicht je woning met de bijzondere Flying Dutchman lamp. Verkrijgbaar in puur wit, stoer zwart en goud. De goudkleurige details van de kooldraadlamp zorgen voor een vleugje luxe. De lamp is compleet met goudkleurige stekker en unieke (meegegoten) schakelaar.
Iedereen wilt toch een reiger als huisvriend!

Jasmin is opgegroeid in Sarajevo, Bosnië en in 1992 naar Nederland gevlucht. Hier studeerde hij aan de Kunstacademie en startte in 2011 Jasmin Djerzic designs! Dit was het begin van zijn collectie kleurrijke producten, die ieders interieur opvrolijken. Speels, uniek en functioneel!

- Afmetingen: 48 x 15 x 29,5 cm
- Gewicht: ± 1100 gram
- Materiaal: Resin / Kunsthars

Stuur e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.
€ 300,00
Jasmin Djerzic
Details
Details
Jasmin Djerzic The Flying Dutchman Designlamp Gold Verlicht je woning met de bijzondere Flying Dutchman lamp. Verkrijgbaar in puur wit, stoer zwart en goud. De goudkleurige details van de kooldraadlamp zorgen voor een vleugje luxe. De lamp is compleet met transparante stekker en unieke (meegegoten) schakelaar. Iedereen wilt toch een reiger als huisvriend! Jasmin is opgegroeid in Sarajevo, Bosnië en in 1992 naar Nederland gevlucht. Hier studeerde hij aan de Kunstacademie en startte in 2011 Jasmin Djerzic designs! Dit was het begin van zijn collectie kleurrijke producten, die ieders interieur opvrolijken. Speels, uniek en functioneel!
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Wit
Materiaal Nee
Merk Jasmin Djerzic
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Jasmin Djerzic The Flying Dutchman Designlamp Gold
Inspiratie