Jalo Lento Rookmelder

De Jalo Lento is een fraaie en stijlvolle rookmelder in de vorm van een vlinder.
Het bestaat nu echt: een design rookmelder voor uw interieur.
Eenvoudige bevestiging aan het plafond door te plakken (3M tape) of eventueel te schroeven. Gemakkelijke 1-knops bediening om te testen. De Lento blinkt uit in gebruiksgemak en veiligheid. Vijf jaar garantie en de aanwezige batterij gaat eveneens 5 jaar mee.

Veiligheid kan ook mooi zijn.

Ontwerp: Paola Suhonen
€ 35,00

* Verplichte velden

Jalo
Details
Details

Topontwerpers hebben voor het Finse bedrijf Jalo Helsinki de rookmelder in een eigentijds jasje gestoken. Harri Koskinen staat bekend om zijn pure en innovatieve stijl. Zijn ontwerp, de Kupu, is daarvan een goed voorbeeld. Paola Suhonen heeft ieders hart gestolen met de stoere uitstraling van haar originele designs. Haar Lento is net zo bijzonder als zijzelf.

De rookmelders zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zijn zeer gebruiksvriendelijk, makkelijk te plaatsen en de hele behuizing fungeert als een drukknop waarmee u de rookmelder test of uitzet bij een vals alarm. Rookmelders kunnen levens redden. Veiligheid kan ook mooi zijn.

Sinds 2003 zijn rookmelders in Nederland verplicht in nieuwbouwwoningen of wanneer u uw huis gaat renoveren. Met een rookmelder in huis heeft u 100% meer kans om een gevaarlijke brand te overleven 

Extra informatie
Aanvullende Info
Materiaal Nee
Merk Jalo
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Jalo Lento Rookmelder
Inspiratie