Umbra Bellwood Trolley Mobiele Bank Bijzettafel Opbergtafel WIT Staal en Hout

Umbra Bellwood Bank Bijzettafel WIT Staal en Hout

Een moderne oplossing voor rommelige kabels en opslag, Bellwood opberg-bijzettafel is zowel een bijzettafel als kabelbeheer in één. Deze bijzettafel is gemaakt van metaal en hout en kan in elke ruimte worden gebruikt om zowel multifunctioneel als verfijnd op te bergen. Bellwood bijzettafel en kabelbeheer heeft een haak onder het bovenste blad om het oplaadsnoer van uw apparaat netjes vast te houden en een opening aan de onderkant waar stroomkabels naadloos doorheen kunnen. Het tafelblad biedt de perfecte plek voor uw apparaat of een glas wijn, terwijl de opslagcontainer eronder uitstekend geschikt is voor kabels of grotere voorwerpen zoals dekens of boeken.
Afmeting: 30 x 28 x 72 cm

ORGANISEERT UW KABELS: Deze bijzettafel is ook een kabelbeheereenheid, waardoor het opladen van uw apparaten onmiddellijk moeiteloos verloopt door de netsnoeren netjes op hun plaats te houden.

GEMAKKELIJK TE TRANSPORTEREN: Bellwood bijzettafel heeft een geïntegreerde booghandgreep waardoor hij gemakkelijk naar verschillende ruimtes of kamers kan worden verplaatst.


Nog maar 2 op voorraad
€ 210,00
Umbra
Details
Details
Umbra Bellwood Bank Bijzettafel Zwart Staal en Hout 5 JAAR FABRIEKSGARANTIE: Winkel met vertrouwen in de wetenschap dat alle Umbra-producten worden gedekt door een fabrieksgarantie van 5 jaar
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Zwart
Materiaal Nee
Merk Umbra
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Umbra Bellwood Trolley Mobiele Bank Bijzettafel Opbergtafel WIT Staal en Hout
Inspiratie