Goods Lamp Watt

Goods Lamp Watt

Een van de karakteristieke ontwerpen uit de Stallinga Collectie zijn opgenomen in de collectie van Goods, nl de Watt Lamp.
Dit lampje bestaat uit een zwart snoer van ± 30 cm met een stekker. Het snoer kan in elke gewenste vorm worden gebogen. Er past een lampje in met een kleine fitting.

Een ideale lamp, origineel, handig en onmisbaar wanneer je wat extra licht kunt gebruiken.
Stuur e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.
€ 20,00
Details
Details
Henk Stallinga Na afronding van zijn studie aan de Rietveld Academie vestigde Henk Stallinga in 1994 zijn bureau in Amsterdam en begon met het ontwerpen van een serie eigen producten. Verder nam hij deel aan enkele projecten, waaronder de tentoonstelling van Jonge Industriële Ontwerpers in het Stedelijk Museum in Amsterdam (1994) en een tentoonstelling ‘Dutch Design in het Garden Café’ van het Museum voor Moderne Kunst in New York (1995). Stallinga BV ontwierp op eigen initiatief zijn uitgebreide serie producten, variërend van meubels tot verlichting, van vazen tot handtassen en zal dit blijven doen naast het ontwerpen voor opdrachtgevers. Een groot deel van de Stallinga Collectie is te vinden in musea over de hele wereld. Henk Stallinga (1962, Tytsjerk --Tytsjerksteradiel) studeerde in 1993 als industrieel ontwerper af aan de Gerrit Rietveld Academie te Amsterdam. Stallinga BV is gevestigd in Amsterdam.
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Nee
Materiaal Nee
Merk Nee
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Goods Lamp Watt
Inspiratie