Alessi Food a Porter lunchbox

Alessi Food a Porter Lunchbox

Lunch met een Japanse insteek

Food à porter,betekent "eten om mee te nemen" en maakt de functie van het object duidelijk. Met zijn Franse noot verwijst de naam ook naar het modieuze uiterlijk en karakter van Sakura Adachi’s lunchbox.

Food à porter combineert functionaliteit met een uitgesproken esthetische waarde middels een eerbetoon aan de bento boxen en het Japanse lakwerk. De lunchbox is zo ontworpen dat je je lunch netjes kunt scheiden, want deze bestaat namelijk uit 1 centrale container, 2 compartimenten en 2 deksels. Zo kun je lunchen waar en wanneer je maar wilt.
Ideaal voor mensen die genieten van een thuisbereide lunch of die een specifiek dieet volgen.

De 3 containers worden samengehouden door een siliconen band die verkrijgbaar is in 2 verschillende versies. Een “single” band die het geheel samenhoudt of een dubbele band die daarnaast de lunchbox in een handtas omtovert

Food à porter is een lunchbox die er helemaal niet uitziet als een lunchbox, maar als als een elegant mode-accessoire. Een functioneel en mooi object met een verfijnd design, die als een handtas kan worden meegenomen.

Een royale, compacte en veelzijdige maaltijdcontainer, dankzij 3 compartimenten, aangevuld met 2 deksels, te gebruiken naargelang het voedsel dat wordt meegenomen. Om uw lunch te consumeren waar u het wenst, op kantoor of in openlucht. Ideaal om uw maaltijd van thuis mee te nemen of wanneer u een bepaalt eetpatroon volgt.

Food à porter is gemaakt van thermoplastische hars in 3 kleuren: licht blauw, rood en grijs.
De lunchbox bevat 5 stukken: een grote centrale container (0,5 liter), 2 compartimenten met kleine zijkanten (0,4 liter) en 2 deksels met siliconen sluitingen.
Op het deksels bevindt zich een kleine opening, afgesloten door een kleine siliconen dop. Zo kan de lunchbox ook makkelijk in de magnetron.
Food à porter is hermetisch afsluitbaar.Stuur e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.
€ 49,00
Details
Details
Food à porter is een stijlvolle lunchbox ontworpen door designer Sakura Adachi voor Alessi. De lunchbox heeft een tweeledig karakter. Enerzijds is het geïnspireerd op de Japanse bento box, anderzijds is het een modeaccessoire. Food à porter is na de Plissé waterkoker van Michele De Lucchi het tweede product met mode als insteek binnen de collectie van Alessi. Food à porter,betekent "eten om mee te nemen" en maakt de functie van het object duidelijk. Met zijn Franse noot verwijst de naam ook naar het modieuze uiterlijk en karakter van Sakura Adachi’s lunchbox.
Extra informatie
Aanvullende Info
Materiaal Nee
Merk Nee
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Alessi Food a Porter lunchbox
Inspiratie