Fatboy Pret A Racket: oplaadbare solar buiten lamp Raket set van 3

PRET A RACKET
Een set van drie strakke raketpijlen als solar priklampen. Pret a Racket is kant en klaar om te installeren in je tuin, balkon of op je dakterrras. De lampen gaan vanzelf aan als het donker wordt en doven automatisch. Zet je schrap voor de lancering van verlichting die je laat stralen van plezier.

VERNUFTIGE VUURPIJL
Met een beetje fantasie herken je in het originele design van Fatboy een speels ontworpen vuurpijl. Maar vergis je niet, want onder de kap zit behoorlijk wat vernuft. Deze staande buitenlampen laden zich op met zonne-energie. Je herkent een Pret a Racket priklamp direct aan zijn typische Fatboy-rode lont. Trek rustig aan dit rode koord om hem aan of uit te zetten. En vergeet je dat een keer? Geen nood want na zes uur gaat het licht vanzelf uit.

GEBRUIKERSINFORMATIE:
Dit product kan het hele jaar door buiten gebruikt worden. Zorg er voor dat het in stevige grond staat, zodat het niet om kan vallen. Plaats uit de buurt van bewegende objecten, zoals bewegende takken en struiken. Dit kan de lampen beschadigen. Plaats het product met voldoende ruimte rondom. Zorg er voor dat daglicht de lampenkap kan bereiken om de lamp op te laden. De lamp brandt ongeveer 6 uur op een volledig opgeladen accu. Dit kan afwijken op het moment dat de lampen niet in direct zonlicht staan. Denk hierbij aan een plek onder een boom, of gedurende de donkere dagen in de herfst en winter.

Zorg dat de Prêt-a-Racket regelmatig van de volle zon kan genieten om de lampen optimaal op te laden en te gebruiken. Lukt dit niet? Dan heeft de lamp meer dagen nodig om volledig op te laden.

Na 6 uur zal de timer de lamp automatisch uitschakelen. Wil je nog langer genieten van het warme licht? Trek dan 2 keer aan het rode koord om nog eens 6 uur te kunnen genieten (totdat het weer licht wordt buiten).

REINIGINGSINSTRUCTIES:
Gebruik een zachte doek en lauwwarm water om het schoon te maken. Gebruik indien nodig een beetje vloeibare zeep.
€ 99,00
Details
Details

Pret A Racket

Sfeervolle buitenfakkel gevoed door zonne-energie. Drie gave lampen, klaar voor gebruik. De lampen gaan uit zichzelf aan als het donker wordt en gaan ook weer zelf uit. Helemaal op zonne-energie dus lekker makkelijk. De lampen zorgen voor een gezellig sfeer omdat ze een warm licht afgeven.

Eigenschappen:

 • Materialen: Polyproyleen (lampenkap), ABS (binnenkant), Aluminium (grondpin).Warm LED.
 • Geen adapter nodig.
 • IP55.
 • Opladen met zonlicht.
 • Brandt ongeveer 6 uur wanneer volledig opgeladen. Na 6 uur gaat hij automatisch uit.
 • Lamp uit? Trek 2x aan het rode koord en de lamp brandt nog eens 6 uur of tot het weer licht wordt buiten.
 • Levensduur lamp: 50.000 uur.
 • 2700 K.

Afmetingen:

 • 125 x 13 x 13 cm
 • 1,26 kg.
 • Verpakking: 106,5 x 38 x 15,5 cm.
 • Product + verpakking: 2,44 kg.
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Nee
Materiaal Nee
Merk Nee
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Fatboy Pret A Racket: oplaadbare solar buiten lamp Raket set van 3
Inspiratie