FATBOY LAMP BOLLEKE ANTHRACITE

ZET JE AVOND AAN
Bolleke is de ultieme sfeermaker. Overal waar -ie komt, wordt het nog gezelliger. En daar heb je geen verlengsnoer of stopcontact voor nodig. Deze lichtgevende bol hang je gewoon op aan een koord of haakje, aan een boom of onder je parasol. Naar binnen als het donker wordt? Ben je gek. De avond is nog maar net begonnen.

DE LED-BOLLAMP VOOR BUITEN EN BINNEN
Laad je Bolleke op via de usb-aansluiting en geniet 24 uur lang van instant sfeer in drie standen. Je hangt de bolvormige lamp eenvoudig op aan de rubberen lus, die lijkt op een supergroot haarelastiekje. Bolleke is watervast, je kunt ‘m dus buiten laten hangen. Maar de bollamp doet het ook goed binnen. In de zelfgebouwde tent op de kinderkamer, bijvoorbeeld. Of om de toekomst mee te voorspellen.

BELANGRIJKE GEBRUIKERSINFORMATIE
Dit product wordt geleverd met een oplaadkabel, maar zonder adapter. De oplaadkabel heeft een USB-aansluiting. Gebruik de adapter van uw telefoon, een Fatboy-adapter of sluit de USB-kabel aan op uw computer. Adapter max. 5 Volt 1 Amp. Laad je jouw product op met een adapter die niet voldoet aan deze voorwaarden, dan kan dit de levensduur van de batterij beïnvloeden.

EIGENSCHAPPEN
- 2700 Kelvin.
- 1 Watt.
- 38.6 Lumen.
- 3.7 Volt.
- De buitenkant is gemaakt van HDPE en de binnenkant is een ABS basisplaat met LED behuizing. De rubberen loep bestaat uit siliconen rubber.
- Geschikt voor binnen en buiten gebruik.
- Het Bolleke heeft 3 lichtinstellingen.
- Accuduur: Stand 1: 24 uur | Stand 2: 15 uur | Stand 3: 6 uur.
- Vaste fitting (LED).
- IP55 Spuitwaterdicht.
- Ontwerp door: Nathalie Schellekens.

REINIGINGSINSTRUCTIES:
Gebruik een zachte doek, lauw water en vloeibare zeep. Gebruik geen reinigingsmiddelen die alcohol, ammoniak, benzeen of schurende stoffen bevatten. Maak nooit de kap los wanneer je hem schoonmaakt.

AFMETINGEN
- Loop 100 cm.
- 0.6 kg.
- 1,5 meter USB-kabel.
- ø 20 cm.
- Verpakking: 40 x 25 x 21 cm.
- Product + Verpakking: 1,46 kg.
€ 89,00
Details
Details
FATBOY LAMP BOLLEKE ANTHRACITE
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Nee
Materiaal Nee
Merk Nee
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: FATBOY LAMP BOLLEKE ANTHRACITE
Inspiratie