Dopper SPORT CAP

Ondersteboven van de Dopper Sport Cap Arctic Grey? Wie niet.
Gooi ‘m in je sporttas om jouw voetbalveld, zwembad, sportschool of yogastudio te bevrijden van wegwerpwaterflesjes.
Waar je ook kiest je in het zweet te werken, de Sport Cap is er voor je.

Past op alle Dopper-flessen. Echter, en we kunnen het niet genoeg benadrukken, gebruik de Dopper Sport Cap niet als er heet water in je (thermos)fles zit.

Klein formaat, grote impact

Je bent een beest in de sportschool. Werkt je in het zweet op het voetbalveld. Laat je persoonlijke hardlooprecord kilometers ver achter je. Je krijgt dorst. Je grijpt naar je wegwerpwaterflesje. Niet dus. We stellen je graag voor aan jouw nieuwe ideale sportmaatje: de Dopper Sport Cap. Waarmee je je vertrouwde Dopperfles omtovert tot de perfecte waterfles voor tijdens het sporten. Zo hou je wegwerpwaterflesjes weg uit jouw sport, en uit de oceanen. Score.

Of je nu gaat mountainbiken door de bossen, baantjes trekken in het zwembad of een plankje uitgooit in de schuimende golven; de grijze Sport Cap is jouw wingman. Ben je meer van de yoga? De Arctic Grey Sport Cap op een Pacific Blue Dopper kleurt waanzinnig bij jouw chakra.

Specificaties

Te gebruiken voor Dopper Original en Dopper Steel in alle vier formaten
Ook geschikt voor Dopper Insulated en Dopper Glass (Insulated) flessen, echter niet te gebruiken als er heet water in je fles zit
Vaatwasser bestendig tot 65°C / 149°F
Geproduceerd in Nederland
Cradle to Cradle® gecertificeerd (Silver)

Materialen
PP - Polypropyleen
TPV - Thermoplastisch vulcanizaat
Alle materialen zijn BPA/weekmaker en gifvrij

€ 5,75
Dutch Design Brand
Details
Details
Met de Dopper SPORT CAP hengel je het ideale accessoire binnen voor je Dopper. Dankzij deze haak is jouw fles altijd daar waar je ‘m hebben moet: binnen handbereik. Echter, en we kunnen het niet genoeg benadrukken, gebruik de Dopper Sport Cap niet als er heet water in je (thermos)fles zit. De Dopper SPORT CAP is geschikt voor alle Dopper flessen.
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Nee
Materiaal Nee
Merk Dutch Design Brand
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Dopper SPORT CAP
Inspiratie