Diamantini Domeniconi Arcoiris Koekoeksklok Zwart Wit

Diamantini & Domeniconi koekoeksklok in houten kwaliteit. De koekoeksklok is rechthoekig met aan de voorzijde een opening waar de koekoek naar buiten komt. Het uurwerk wordt door een lichtsensor gestuurd, in het donker zal de koekoek zich niet melden. De klok werkt op twee 1,5 V batterijen type D.
De geluidssterkte van de koekoek is in te stellen of uit te zetten. De koekoek meldt zich alleen op de hele uren. Een klok van hoge kwaliteit en perfect afgewerkt. Als staande klok of wandklok te gebruiken.
Ontwerp: Raffaela Darna 2009

Formaat : h x b x d : 38 x 32 x 8 cm.

Stuur e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.
€ 289,00
Diamantini Domeniconi
Details
Details
Arcoiris betekent regenboog in het Portugees en is een juiste benaming voor deze klok met veelkleurige strepen, die in steeds wisselende composities wordt geleverd. Bij deze handgemaakte koekoeksklok zal de kleurstelling dus altijd iets verschillend kunnen zijn. Strak vormgegeven moderne koekoeksklok van ontwerper Raffaele Darre.. Zwart/wit gestript folie op MDF kast. h x b x d : 38 x 32 x 8 cm. quarts uurwerk. Vogel laat zicht horen en zien op elk 1/1 uur. Lichtsensor zorgt voor automatische uitschakeling als het donker is.
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Zwart-Wit
Materiaal Nee
Merk Diamantini Domeniconi
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Diamantini Domeniconi Arcoiris Koekoeksklok Zwart Wit
Inspiratie