Alessi Plisse Waterkoker 1,7 liter Wit

Alessi Plisse Waterkoker 1,7 liter Wit
Een waar pronkstuk in je keuken! Design waterkoker van Alessi met een inhoud van 1,7 liter. De Plissé waterkoker van Alessi is 21 bij 16 centimeter en is 29 centimeter hoog.

Met de knop op de dop gaat de waterkoker open. Er is een kleine opening waar de kabel uitkomt, die je zelf op lengte kunt aanpassen. Onder het handvat zit een aan- en uitknop. Op dit handvat zit een controle lampje dat aangeeft wanneer het water kookt.
De Plissé waterkoker is geïsoleerd en laat geen warmte door dus hij kan veilig neergezet worden.

Maak de waterkoker schoon door voor de binnenkant water en azijn te gebruiken en voor de buitenkant een vochtige doek met een beetje schoonmaakmiddel.

Inhoud 1,7 liter
Materiaal: kunststof, kunsthars
Formaat: (b) 21 x (d) 16 x (h) 29 cm
Ontworpen door designer Michele de Lucchi
Beschikt over een droogkookbeveiliging!
Voorzien van een anti-kalk filter
Volledig BPA-vrij
Stuur e-mail wanneer dit product weer op voorraad is.
€ 99,00
Alessi
Details
Details
Alessi maakt al sinds 1921 de mooiste designaccessoires. Schalen, klokken, fruitschalen, voorraadpotten: bij dit Italiaanse merk vind je woonaccessoires in alle soorten en maten. Huishoudartikelen mogen best een lust voor het oog zijn, aldus Giovanni Alessi, oprichter van zijn gelijknamige merk. Vandaag de dag is Alessi een van 's werelds meest gerespecteerde merken voor huishoudproducten. Sinds Alberto Alessi in 1980 het bedrijf overnam, bracht hij het designmerk naar grote hoogte door samenwerkingen aan te gaan met ontwerpers zoals Alessandro Mendini, Philippe Starck en Eero Aarnio. Sinds 2006 brengt Alessi drie verschillende productlijnen op de markt: A di Alessi (voor de lager geprijsde producten), Alessi (met de alledaagse en belangrijkste producten) en Officina Alessi (met de meest experimentele ontwerpen).
Extra informatie
Aanvullende Info
Kleur Wit
Materiaal Nee
Merk Alessi
Ontwerper Nee
Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Alessi Plisse Waterkoker 1,7 liter Wit
Inspiratie